tisdag 5 januari 2010

Antihomo-propaganda och logiska kullerbyttor

Hittade en spännande länk till RFSLs tidskrift "Kom ut" på nätet. Där fanns en hel artikel om hur religiösa utspel världen över gjort livet surt för homosexuella. Artikeln behandlar också en hel del bisarra fördomar om homosexualitet, t ex den täta kopplingen som görs mellan homo och analsex. På det stora hela verkar just det vara vad man tänker på som homo-motståndare. Flators sexliv är inte lika intressant, förstås, som pojkarnas.

Homosexuella har beskyllts för än det ena, än det andra, genom historien, och det som slår mig är vilken makt man tillskrivs i kraft av sin läggning. Vi kan åstadkomma mycket, vi flickor som gillar flickor, och pojkar som gillar pojkar. Ett berömt exempel på helt logiskt skuldbeläggande är när den kristne ledaren Jerry Faldwell i TV påstod att elfte september-attacken 2001 bland annat skedde på grund av feministers och homosexuellas inflytande i USA. Helt otroligt!!! Visste inte att vi homos hade sådan makt. Undrar vad jag ska ställa till med för fanskap härnäst? Även Estonia ska enligt svenska frikyrkliga ha förlist pga att Sverige antog partnerskapslagen 1994. Suck. Hohojaja. *gäääääääsp*

Det slutliga retoriska och logiska självmålet är anklagelserna om att homorörelsen banar väg för pedofiler. Kan någon ens försöka förklara logiken för mig? Scott Lively har enligt "Kom ut"-artikeln till och med klämt fram en teori om att nazismen var ett homo-påfund. Det låter ju väldigt sannolikt. Hitler var egentligen en lesbisk drag king?

Irans president har vid förfrågan om hur homosexuella behandlas i Iran förnekat att fenomenet ens förekommer. Fast vi vet att det inte vore mysmys att bli haffad med handen i brallorna på en av samma kön där heller. Litauen har nyligen förbjudit homosexuell propaganda (Tänk om det GICK att få folk att byta läggning? Jag skulle omvända alla vackra heteroflickor! Bums!). Polen införde inte så länge sedan ett förbud mot att göra reklam för homosexualitet. Som om det vore en ny bilmodell som gick att sälja... I Spanien har tusentals protesterat mot homoäktenskap, och en kardinal varnar för att Spanien kan bli utan barn om homosexuella får gifta sig. Ja, för visst slår varje homoäktenskap knutar på både äggstockar och sädesledare på alla omkring. I Gambia har man nog gått längst av allt jag läst hittills; presidenten beordrade alla homosexuella att lämna landet inom 24 timmar, eller så skulle de halshuggas. De har nog inga inrikespolitiska besvär i det landet, eller något annat, när presidenten har tid att ägna sig åt homohetsjakt. I Italien fördömde en kardinal en homosexuell kvinna som våldtagits med kommentaren att hon får skylla sig själv med den livsstilen. Attityderna världen över är... intressanta. Och skrämmande. Här i Sverige dras vi med Göran Hägglund... Så vi har också en del byk att tvätta!

emaso.com kan man hitta massor av "information" samt gratis litteratur om varför homosexualitet är förkastligt. Man skriver i början av sidan att ens barn inte bör ta del av det grova material, bl a hämtat från RFLSs hemsida, som kommer att presenteras på sidan. "Om du är en förälder, eller mor- och farförälder, med en pojke under 16 år kan du få mycket av vår litteratur sänd till dig gratis. Dessa böcker, eller delar av böcker och uppsatser, har vi markerat med ordet "gratis" i referenslistan i slutet på sidomenyn." Vet ju inte om jag ska skratta eller gråta här heller. Bara riktat till pojkars anhöriga. Nej, vänta, jag glömde, kvinnor har ju ingen sexualitet... På sidan finns också denna vetenskapligt korrekta och mycket intressanta tabell:

Jämförelseämne

Homo

Hetero

1. Genomsnittlig livslängd

55 år (män)

75 år (män)

2. Missbruk av illegala droger

större

mindre

3. Självmordsfrekvens

större

17.6 (per 100K/år)

4. Frekvens av pedofili

>3

1

5. Könssjukdomar

större

mindre

6. Trohet mot sin partner

mindre

större

7. Social/religiös acceptans

mindre

större

8. Onormal fokusering på det sexuella

större

mindre

9. Rektala problem

större

mindre


Återigen, förstår inte folk när de gör sig själva till åtlöje? Kan de inte se att deras minst sagt anala fixering inte smickrar dem själva direkt? Vad vinner de på att peka finger åt andras läggning? Deras "myt nr 2", som är att det inte går att påverka sin avkommas läggning, ger mig kalla kårar. De påstår på fullaste allvar att det visst går. Kanske i praktiken, men till vilket pris? Eller kanske... Om man gör barnet lika sexuellt hämmat som vissa ultrareligiösa är i alla fall, oavsett läggning. Då blir ju ingen sexakt spontan, lustfylld eller trevlig... Men är det verkligen värt det? Det finns till och med en bok som heter "A parent's guide to preventing homosexuality". Man blir ju mörkrädd. De TROR verkligen på detta. För alla som undrar över konceptet, se "But I'm a Cheerleader". Underbar parodi på avprogrammeringsläger. Men med rejält djup!

Ett av de mest fantastiska inslagen i sammanhanget är sajten Americans for Truth About Homosexuality. Där påstår man sig avslöja sanningen om homolobbyn och den homosexuella livsstilen. En hel webbsida om oss!!! Tyvärr inte med alltför många siffror rätt. Min livsstil skiljer sig inte så mycket från den heterosexuella. Endast faktiskt i fråga om partnerval och val av uteställen och communities. Men det är knappast sådant som märks i det dagliga livet...

Ojojoj... Har surfat en del på QX.se också, och läst om vad som händer på homofronten i världen. Både glädjeämnen i form av liberalare lagstiftning, men också depp i form av förföljelser och fördömande. Det håller på, fortfarande. Det har alltid hållit på. Och jag kan inte för mitt liv begripa vad med min läggning som är så fascinerande.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Åh, hjälp! Det var värst vad mycket politiskt jävelskap vi verkar ställa till med bara för att vi råkar föredra personer av samma kön. Ska bli riktigt spännande att se vad vi hittar på härnäst. Ibland undrar jag hur det kommer sig att människor inte ser igenom de uppenbara lögnerna , tveksamt bevisad statistik och annat trams från HBT-motståndarna, men blind fanatism och en djupt rotad ovilja att se och tänka har säkert något med saken att göra.

Och det är påfallande vad allt verkar handla om bögars sexliv, snarare än kärlek, könsroller eller flators sexliv. Fast som sagt, vi har väl inget.

Americans for Truth var verkligen skrämmande i sitt hatbudskap. Jag hittade något fint där om "homosexual sodomy" - skiljer den sig från heterosexuellt analsex, månne? Eller är det sådant som fina hetisar inte ägnar sig åt?

AMOSOs (emasco.com) hemsida var en orgie i taffliga direktöversättningar och uselt språk, vilket gör innehållet ungefär lika trovärdigt. Men det skrämmer att folk på fullt allvar känner sig så hotade av homosexualitet att de går till sådana längder för att hitta "bevis" för det farliga i vårt sätt att leva och älska. Jag måste däremot medge att jag känner mig en smula diskriminerad av deras fixering vid manligt sex.

Slutsats: Idioti är farligt och skapar hat. Världen behöver mer kärlek, inte mindre.

Scaber sa...

Och vad var syftet med det långa inlägget?
Du tror väl inte på allvar att homosexualitet är något friskt??
Störning som slår ut hela fortplantningsfunktionen??

Jag föreslår nästan att du läser på innan du gör bort dig igen. Ta någon vetenskaplig portal, eller börja med Andreas på homoterapi.blogspot.com, han är känd för att ha störst tålamod med folk som är nollställda vad gäller kunskap om homosexualitet..:)

Forskning och upplysning åt folket!

Callisto sa...

Scaber. Vad var meningen med ditt inlägg?

poverina sa...

scaber: vilken jävla fortplantningsfunktion? alla kanske inte vill yngla av sej. d har ingenting me ens sexuella läggning att göra. massor me homosexuella har barn. massor med heterosexuella väljer att inte skaffa barn. va ä problemet, vem folk vill dela säng/liv me ä la upp te dom själva eller?

Callisto sa...

Poverina, right on!!!