torsdag 7 augusti 2008

Oskuld eller dumpad

Följetången om oskuldsbevis fortsätter i media. Nu berättar en kvinna i Aftonbladet om sin operation som hon genomgick för att "få tillbaka" mödomshinnan.

Det finns en hel del riktigt sviniga saker i historien. Som att mannen som tog hennes oskuld dumpade henne när han fått sitt, hon var inget värd mer då. Den hon var förlovad med efter att hon genomgått operationen för rekonstruktion dumpade henne för att hon inte blödde när de hade sex första gången.

Kvinnan själv har dessutom färdiga förklaringar på rad för vad man kan säga om det inte blöder.

Jag blir alldeles matt. Nog för att jag vet att man är slampa som tjej i mångas ögon om man är sexuellt aktiv, men det denna tjej berättat om övergår mitt förstånd. Att det fortfarande finns män som anser att de har rätten att kräva oskulder medan de själva knullar runt är bortom bisarrt för mig. Ja, jag har sagt dett förr. Skrivit det förr med. MEN JAG BLIR SÅ ARG!!! När ska dessa män med traditioner som borde försvunnit i glömskans ljuva skuggvärld för millennier sedan fatta att kvinnor inte är ägodelar eller troféer?!?!

2 kommentarer:

Sara sa...

och jag blir så fruktansvärt arg av sånt här!!!:

http://www.apg29.com/blogg.php?blogid=1&artid=920

Folk tror PÅ RIKTIGT att det finns mödomshinner som ska spricka vid första samlag! Det är det skolan lär ut. Det är därför delvis VÅRAT eget fel att tjejerna får sådana här problem.

Callisto sa...

Vad menar du med "vårat eget fel"? Jag kan inte minnas att jag bidragit till den bilden direkt...