onsdag 14 maj 2008

Bye bye, orgasmer

Enligt Aftonbluddret, som återigen läst en undersökningsrapport och plockat ut det som lät smarrigast och sedan tryckt det, så har högutbildade kvinnor sämre sexliv än lågutbildade. Detta skulle bero på att man som högutbildad tänker för mycket.

Vilka fördomar. Vilket ursjukt perspektiv. Så lågutbildade kvinnor tänker MINDRE bara för att de inte tänker i akademiska termer? Jag med mina herransmassapoäng från universitet borde ju vara frigid, om det låg något i detta. Fast jag är i och för sig singel nu, så man vet ju inte. De senaste poängen KAN ju ha stjälpt mitt sexliv för all framtid. Får helt enkelt se nästa gång.

Var går gränsen tro, för hur högt man vågar utbilda sig innan man pajjar sexlivet? Jisses, kom att tänka på mina vänner som disputerat, och de som jobbar som docenter och sitter på professurer... Ojojoj, där är det nog rätt kört. [hejdlöst fnitter]

3 kommentarer:

PrincessGaia sa...

JISSES!!!
Bäst jag hoppar av min utbildning nu..jag som är nöjd som det är nu med 6livet. *ASG*
Det måste vara en stackars högutbildad oskuld i 40 års åldern som sammanställde det där åt tidningen för att kunna påvisa orsakerna i den egna oförmågan att hitta en partner. BAH!

Callisto sa...

Haha. Köper din analys, vännen. :) Du är så klok.

Pia (Pimli) sa...

Visst är det underbart att det finns högutbildade människor som faktiskt tror att de som inte har någon sådan utbildningsnivå tänker mindre. Jag har varit "outbildad" förut och sedan utbildat mig som vuxen. Inte tusan tänkte jag mindre då. Snarare tvärtom, för idag tänker jag i stort sett bara på jobbgrejer... (Lite tillspetsat, men ändå :o)