söndag 14 februari 2010

Birros bögskjorta

Birro skulle hem och ta av sig den jävla bögskjortan, förklarade han efter att ha åkt ut i Let's Dance. Killen har två vänsterfötter socialt, det är bara att konstatera. Tack, Birro, för att du fortsätter spä på att "bög" är något MÄN inte är. Kvinnor och bögar definieras ju fortfarande i första hand utifrån att de inte är ... MÄN. Alltså, det är alternativen som aldrig kan bli lika bra, avarterna. De veka. De som inte håller måttet. De som man som MAN automatiskt är bättre än. Jag hoppas att Birro håller tungan mer i styr hemma när han är med sin familj. Children see, children do... Som vi kan se nedan.

2 kommentarer:

Marita sa...

Finns långärmade, kortärmade, mönstrade blbla skjortor. Åsså "bögskjortor". Nu är det ju inte Svenne Banan som aldrig ansett att texter och ord är något att fästa större vikt vid och som hasplar ur sig skit i förbifarten. Det är en poooeeet, som ska mycket väl vet hur ord påverkar och verkar.

Det finns människor. Sedan finns det bögar, kvinnor: hetero/lesbiska och annat löst pack.

Åhh...bra film..börjar nästa gråta.

Callisto sa...

Fast jag tror inte att han tänker sig för SÅ mycket. Vi kan väl i alla fall hoppas att de där uttalandena i TV och det han skrivit ibland inte är produkter av något slags intellektuella processer, utan mer "olycksfall i arbetet". Mest för Birros skull hoppas jag att det är så...