fredag 7 augusti 2009

Vibrator ger bättre sexliv enligt undersökning

Nu har man sett i amerikanska studier att kvinnor som har en vibrator har bättre sexliv. Det kan jag verkligen tänka mig. Men är det för att de använder vibratorn i sig, eller kan man anta att en kvinna som använder vibrator tar sig själv och sin njutning på allvar?

Jag har insett för länge sedan att många kvinnor inte tar sina egna behov och önskemål på allvar. De säger inte vad de vill ha, och eftersom de flesta män (och kvinnor) saknar förmågan att läsa tankar, så blir det inge bra av det hela.

Så om man lägger pengar på en trevlig liten leksak åt sig själv kanske man ändå tillhör kategorin som inser att den egna njutningen är något värd? Sedan så lär man sig ju massor om hur man själv fungerar, vilket också kan antas bidra till ett bättre sexliv. Kommunikation i all ära, men om du inte vet vad du ska kommunicera eller be om så blir det ju lite värre.

Vad ska man säga? Onanera mera. For a happier and healthier (sex)life.

5 kommentarer:

Mikaela sa...

Läst boken 'Orgasmera mera' utav Ylva Franzén? Riktigt bra bok i ämnet om... ja, allt! "Kartor" (i brist på att finna bättre ord), afrodisiaka, att (bra) sex faktiskt bidrar till en bättre hälsa, det viktiga i att utforska sig själv, myter m.m. m.m.
Rekommenderas!

Callisto Nightshade sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Callisto Nightshade sa...

Tack för tipset. :)

Anonym sa...

Orgasmboken är också en bra bok värd att nämna. Boken är skriven av Katerina Janouch och innehåller många självklara tips, men även sådant som man inte tänker på.

Köpte min här.

Finns massor av sexleksaker där också.

John sa...

Tror det är så att kvinnor med vibrator är lite mer frigjorda och vet vad de vill.
Men en liten vibrator i fickan borde alla kvinnor ha. =)