måndag 17 augusti 2009

Outbitch the world!!!

Eller i alla fall den här j-la måndagen. Hade gärna gjort som på bilden här; försvunnit ur bild redan en halvtimme in på dagen.

Sov för lite, och riktigt illa. Har massor att grubbla över och planera och göra, och det skrämde visst väck Herr Blund i perioder inatt. Vaknade med en enda tanke; somebody PLEEEEASE tell me it's Saturday. Ingen räddning i sikte, dock. Det var obarmhärtigen måndag igen.

Kom till jobbet och insåg att jag glömt både jobbtelefon och nycklar. Var beredd på att få sitta en timme eller ett par med att lägga nytt schema eftersom vi bytt programvara för det i helgen, men insåg till mig förfäran att implementeringen inte direkt gått smärtfritt. Programmet fungerade inte alls på sina håll, och på andra saknades funktioner och kategorier, så vi satt och slet våra hår!!!

För att avreagera mig gav jag mig ut på jakt efter lite treats åt mig själv, och pallrade mig in på Sportlife Exclusive i centrala stan. Efter 75 minuter på gymmet med svetten lackandes och en underbar mjukhet och trötthet i kroppen kändes faktiskt måndagen för klen för att komma åt mig. *!* Och jag kände mig verkligen stark nog att knäppa den på nosen om den försökte igen! Ser ut som att jag vann denna dag. Inte så många timmar kvar nu. WEEEEEEEEE!

2 kommentarer:

beastraper sa...

Giiief us Saturday....every day... Vissa dagar suger klart mer än andra, men tur för dig att du är så snögg iaf! Lite halvkämpigt att ha en rektoskopidålig dag OCH se ut som en roadkill. :S

Nice bild, btw. :)

köss

Callisto Nightshade sa...

Tack, sweetest. :)

*pusspussmaupurrmaumaumau*