söndag 29 juni 2008

Sena bekännelser

Idag skrev jag ett mail till en väldigt speciell tjej. Speciell så tillvida att hon är den första tjejen jag blev förälskad i, i alla fall så jag fattade vad som hände. Fascinerad av vackra kvinnor har jag ju alltid varit. Jag berättade aldrig för henne att jag hade världens crush på henne då, eller någonsin efteråt heller. Och inte heller då givetvis att hon blivit mitt uppvaknande ur heteroträsket.

Kändes helt rätt och lite roligt att berätta för henne nu. Hon verkade uppriktigt glad och smickrad när hon svarade. Hon sa att hon inte haft en susning om detta. Jag hade ju så fullt upp med att vara icke-hetero att jag knappt hann med att ens vara riktigt förälskad. Lite slöseri kanske med en fullgod crush, de har ju framförallt inte det senaste duggat särskilt tätt, men jag fick ju i alla fall hitta mig själv i den röran till slut.

Får väl se när jag springer på nästa tjej att falla pladask för. Har verkligen saknat att vara förälskad, kär, sådär knäpp och pirrig och allmänt dysfunktionell och helt slukad av tankarna på Henne. Nåja, den som väntar på något gott får ofta vänta alldeles för länge...

2 kommentarer:

Lotta sa...

Det kommer :) Jag lovar!! Så småningom iaf :)

Callisto sa...

Det tror jag med. Får bara sakta in lite så jag inte missar henne när hon står där. ;D