onsdag 15 april 2009

Vampyr-hunks... Men var är brudarna???

Aftonbladet har en omröstning där man ska välja sin favvo-vampyr. Bara manliga finns på listan. Jag hade så gärna velat se en kavalkad av kvinnliga vampyrinnor. Som Kirsten Dunst i En vampyrs bekännelse. Eller Kate Beckinsale i Underworld. För att inte tala om Cullen-familjens damer i Twilight!!! Den familjen skulle man gärna gifta in sig i. Så nästa grej för AB är att vi ska få rösta fram de snyggaste vampyr-damerna!!! Tack.

5 kommentarer:

xelasticax sa...

Ja, det var visst en omröstning om den sexigaste vampyren för ett tag sen, och då vann... :)

http://xelasticax.blogspot.com/2008/11/selene-den-sexigaste-vampyren-p.html

Callisto Nightshade sa...

Tackar tackar. Hade helt missat detta. Men rätt flicka vann ju så det gör inget att jag inte röstade. :)

xelasticax sa...

Jag är lite lätt psykotisk när det gäller en viss mr Pattinson. Förlåt... Det gör mig ytterst partisk. Opartisk? Öh...

Men om jag bortser från romantisk tååånårsvampyrdravvel... Hand up for miss Selene! :)

Wavesoflight sa...

Man behöver inte gå över ån efter vatten. Faktum är att Eli är en av dom intressantaste vampyrkaraktärerna på senare tid. Men suck. Det är väl en generationsfråga. Måste säja att Twilight är det värsta som hänt vampyr-genren. Bland riktiga vampyrälskare i Nordamerika dök därför "Let the Right One In" upp som en frälsare. Men inte i Sverige verkar det som men det är väl svårt att bli profet i sitt eget land.

Callisto Nightshade sa...

Jag gillar storyn i Twilight, och laddningen mellan de unga älskande. Men att vampyurer "glimmar" i solljus blev för mycket!!! Vilket skämt. Disney-fiering av väldshistoriens coolaste varelser! *GAAAAHHHHHHH*

Eli är intressant med sin "könlöshet". Ligger helt klart rätt i tiden. Queer så det skriker. Och jag gillar att man gett en liten, synbart kvinnlig figur så mycket kraft och temperament. Banbrytande!