söndag 25 januari 2009

Homosexualitet lyckan för även män?

Jag har syndigt nog tragglat mig igenom x antal klipp och filmer med diverse pornografiskt material under mina ödmjuka år på denna planet. För ett tag sedan såg jag ett större antal klipp med bögporr. Det började med ett klipp med kul namn, och så började jag tänka, och var tvungen att titta på flera.

Slutsatsen höll genom de klipp jag såg. Alltså, i många (långt ifrån alla, men MÅNGA) av klippen beter sig männen gulligt mot varandra, och det finns en ömsesidighet i akterna, som man sällan sett i heteroporr. Sedan tittar man på klipp med just heteroporr, och kvinnan kunde bytas ut mot en möbel med hål i de flesta av dem. Det är verkligen i bästa fall lite pliktskyldigt slickande och sen pumpas det för fullt i alla tillgängliga håligheter, ibland en i varje hål med samma frenetiska jakt på vad som helst utom kvinnans njutning. Så spännande. Hon ser ut att vilja därirån och han ser ut som om han sprang marathon och bara ville nå målsnöret. I bögporren förekommer mycket oftare män som verkar KÄNNA något under sexakten. De jagar inte rekord i m/s, eller ska bevisa sin manlighet gentemot varandra hela tiden genom att förtrycka varandra (jag vet, även detta förekommer OCKSÅ i bögporren) genom alla klipp, utan kan smekas och kyssas över varandras kroppar på ett sätt som jag är säker många heterokvinnor skulle döda för att få sina män att göra med dem.

Några saker slår mig efter denna porrkavalkad:
  1. Män verkar lyckligare i de homosexuella sexakterna, om man nyttjar porrfilmer och klipp som källa (den du i en avhandling, hänvisning till Roccos samlade verk...)
  2. Det måste göras mer bra lesbisk porr!!! För kvinnor, tack. Inte två silikonbimbos som frenetiskt fipplar varandra till skavsår mer än orgasm och gnuggar och suger på vibratorer och stönar högljutt, framförallt just när de suger på dildos... OCH dessutom lyckas visa rumpa och mus mot kameran det mesta av tiden, förutom oftast bli påsatta av någon karl som i slutet av scenen kommer och ska rädda dem undan den kuklösa tristessen. *SUCK*
  3. Bögporren håller högre kvalitet, även om det är skitproduktioner, än det mesta som går under "lesbiskt" tema av allt jag sett.
Var finns JämO när man behöver lite rättvisa i samhället, och i porrhyllan?

1 kommentar:

Ulrika sa...

Intressant, om än inte förvånande.
Speglar ganska väl man/kvinna och synen på den kvinnliga sexualiteten...