tisdag 9 september 2008

Screw the wanna-bis

Enligt Aftonbladet så har 3/4 av alla tjejer provat homohångel, och 8/10 kan tänka sig att prova. I artikeln kallas tjejerna som är straighta men hånglar med väninnorna av olika anledningar för wanna-bi. Sjukt nog refererar man till fenomenet som en het inne-grej för hösten... Hallå eller?

En bloggare skriver om att hon tycker man ska testa så man vet, och det får väl stå som ett okej alternativ. Men alla brudar som raggar på killar på gaybarer genom att hångla upp en brud borde spöas offentligt. Dessa brudar boostar nämnligen porr-världens myt om att kvinnor som gosar/har sex egentligen vill ha en man, antingen med i leken eller istället för tjejen man just då är med. Jag är totalt ointresserad av män, men tack vare wanna-bis så verkar ingen man längre begripa det. De tror min läggning är en rökridå för att verka oåtkomlig och därmed mer intressant, och då försöker de ju ännu hårdare.

Kan inte alla wanna-bis bara hålla sig inne på Aveny-krogarna? Och hångla upp sina väninnor där det inte är fullt av tjejer som faktiskt vill träffa tjejer, och göra allt med tjejer, helt utan killars inblandning? Som vill slippa raggas på i tron att vi egentligen vill ha kuk, för att alla andra 50 tjejpar som gosat den kvällen splittrats upp i singelenheter som sedan följt med varsin karl hem. Wanna-bis förstör dessutom lite av grejen med att gå på gayklubb. Där är väl tanken att man ska kunna hoppas att de flesta tjejer i alla fall är homo eller bi. Jag är inte så säker på att det är så på Gretas. Trist.

Det är ju det som ska vara så skönt på gaybar, att slippa gissa med oddsen emot sig. Men icke. Tjejklubbarna är tyvärr sällsynta och verkar besökas av en klunga där alla känner alla och man kan få vem man vill med referenser för att det är en j-la ankdamm. Känns inte heller så roligt. Jag får väl starta en egen klubb för flator som inte känner sig hemma i den befintliga flatvärlden i Göteborg. Eller som saknar en välkomnande flatvärld. Jag saknar i alla fall det. En plats för en 30+ -flata med förkärlek till kjolar, klackar och smink, där det också är okej. Där man inte blir misstagen för wanna-bi för att man är feminin. För helt säkert är att om jag hånglar med en tjej så är ingen karl välkommen i den leken.

2 kommentarer:

Steve Lando sa...

"Men alla brudar som raggar på killar på gaybarer genom att hångla upp en brud borde spöas offentligt."

Men om killarna då är gay så lär de ju ändå inte komma så långt i sina mål att ragga på dem, eller hur:)?

Bra inlägg annars, vet hut, bör de göra:) Men det är sant, varför agera sexuellt med någon man inte vill agera sexuellt med?

Callisto sa...

Man kan väl säga att ryktet om att Gretas vimlar av wanna-bi-brudar spritt sig. Det KRYLLAR av heterosnubbar. Missförstå mig rätt, alla är välkomna, men brudar som använder fejkad läggning för att fånga killar och killar som tror att alla brudar EGENTLIGEN vill ha kuk gör att det ofta blir rätt besvärligt när man går på just Gretas...