torsdag 17 februari 2011

Vad är detta för "män" egentligen?

Igår läste jag ett par artiklar om män som lurar kvinnor från andra länder att komma hit till dem. Sedan misshandlar de kvinnorna och utsätter dem för sexuella övergrepp, och lutar sig mot att kvinnorna inte har någonstans att ta vägen. Lagen är i vanlig ordning helt uddlös när det kommer till att skydda kvinnorna. Även om de skulle våga sig utanför hemmeet och göra en anmälan, så riskerar de utvisning.

Jag läste också om dårarna som försöker klona Hitler, bland annat. Ledaren för denna minst sagt underliga gruppering vill också skapa sexslavar som saknar egen vilja. De finns redan. De kan blåsas upp vid behov... Tanken tycks vara lite samma som med männen, eller wannabe-männen, som importerar fruar för att förtrycka dem. Man vill helt enkelt bara ha ett varmt omslag till sin penis. När man vill. Utan diskussioner. Säger ju en del om vad dessa män tror sig klara av. Och att vissa män verkar uppskatta "död-fisk"-stilen hos sin partner. "Är det du eller jag som kn***ar?", typ...  

Från Israelisk kampanj
mot människohandel
Jag bara undrar... VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DESSA MÄN?!?!?! Är de ens "män", på andra sätt än möjligen bärare av Y-kromosomen? Nog för att den är liten och enligt Läkartidningen "ett genetiskt ökenlandskap", men ändå?!?!?!

Vad driver en person att utöva de grymmaste dåd mot en annan person, kränka henne och reducera henne till ett påsättningshål  och en slagpåse utan rättigheter? Vilken typ av människa behöver göra så, för att kunna leva med sig själv? Det kan inte vara möjligt för en sådan man att leva i en relation med en jämbördig kvinna, eller man. De kan över huvud taget inte klara av mellanmänsklighet på någon mer avancerad nivå än att möjligen åka buss ihop med andra. De måste vara en skock av tragiska low-lives, som tror att de är Herrar för att de trampar på någon som inte har kraft att sätta emot. I sina egna små riken är de kungar. Bland vanliga människor, i vanliga relationer, kan de inte fungera.

För mig är en ömsesidig relation med givande och tagande det absolut finaste som finns. När man inte kan hantera en sådan relation, utan måste trycka ner, förnedra och hota, så är det nog mer än en skruv som är lös, loss och borta. Bot? Tror det enda som hjälper mot detta är när de knackar på hos Sankte Per. Tills dess kan man hoppas att de flesta av dem tynar bort ensamma i sina hålor, utan offer.

2 kommentarer:

Dominique NVC Costa sa...

så träffande kära bitchgudinna, jag får blodsmak o det skrämmer mig, blir mordisk av sådana män o farlig.. Hur behålla fattningen så man inte står med en mördeskas hand? Är ju hjärtegod.

Bingo Anna sa...

Håller helt med, de männen kan inte ha många rätt...