söndag 21 juni 2009

Midsommar och helgen

Jag har haft en av de bättre midsommarfirandena någonsin denna helg. Goda och glada vänner, ett par nya bekantskaper och massor av god mat och dryck borgade för en lyckad festtillställning. Dr E hyste in oss i sitt radhus igen, och Gaia som C Mat hade sett till att vi hade mer än nog att proviantera på. Piggelinbål= livsfarligt, men såååå gott. Fläskfilé som huvudnummer, tillsammans med Gaias avocadosallad gick inte heller av för hackor. Och E:s citronmarängpaj som, om den var vidare känd, skulle göra honom het i mat-tv och på äktenskapsmarknaden, toppade upplevelsen. Jag hoppas att bilderna från kvällen kommer snart, så jag kan publicera dem och sedan emigrera... Haha. Nej, så illa är det inte. Vi hade för övrigt ingen fallossymbol att dansa runt, utan det närmaste hedniska danser vi kom var min magdansduett med Dint.

Partajandet till trots så kröp vi upp i hyfsad tid på midsommardagen, och på eftermiddagen hakade jag på Gaia, Centi och Dint till gymmet. Japp, på midsommardagen slet vi i en timme med vikter på Sportlife Ullevi. Efteråt flyttades mitt bohag till Gaia, som lagade middag åt oss duktiga. Hon briljerade igen i köket, och vi fick renskavsgryta med kantareller och rostad potatis. Så enkelt och så osannolikt gott. Där jag är domestically disabled är Gaia domestic goddess... Jag borde gifta mig med henne, om det inte var för hennes läggning och hennes sambo. *fniss* Faktum är att bland tjejerna omkring henne är det kölapp ifall ifall hon skulle byta lag. Hon verkar ta det med ro.

På kvällskanten blev jag 7 bast igen. Delade soffa med Dint, somregredierade först och tog tillfället i akt att dänga mig med en kudde när vi gått och lagt oss. Det blev upptakten till ett kudd-/verbalt krig som avslutades vid 5.45 på morgonkvisten... Det var inte direkt igår man senast hade kuddkrig. Helt underskattat, även om jag idag kunde känna att ett par av timmarna kanske borde lagts på att sova. Man kan säkert beskriva kvällen/natten på väldigt många sätt som kunde få folk att rodna över sina fantasier. Jag nöjer mig med "kul samtal och kuddkrig". Fast jag vaknade med blåmärken, en blödande tumme, träningsvärk i de flesta delar av kroppen (säkert inget med gymmet dagen innan att göra) och svårt att tugga... Haha.

Idag blev det combat, och det var ett toppenpass, trots att det önskade dubbelpasset uteblev. Dansade istället en timme på dagen, sedan vevades det på för glatta livet. Vi fick under passets gång ta del av lite svensk musikkultur, när ett större antal AC/DC-fans uppmärksammade vårt pass genom fönstrena på Ullevi-gymmet med att härma oss samt att spänna lite muskler, och en glad gosse moonade oss till och med. Lustigt vad vissa anser är det de kan bidra med. En hårig röv upptryckt mot en glasruta är kanske inte bilden jag hade valt att lämna om mig själv... Men alla är vi olika.

Det är faktiskt med viss sorg jag inser att denna helg nu passerat och att den om väldigt kort tid byts ut till "måndag" och ännu en arbetsvecka. Vill flytta tillbaka till Gaias soffa, sova länge och kasta kuddar.

Veckan kommer nog att gå rätt fort ändå. Håll tummarna för det. På lördag är det party igen!

2 kommentarer:

PrincessGaia sa...

Pusselipuss..Tack för helgen..helt underbart trevligt att umgås så där intimt ^^
BTW..Dints foton har landat..hör av dig på MSN så skickar jag över ZIP filen till dig ;)
MASSA underbara foton på Xa.

Callisto Nightshade sa...

YAY! Kul med bilder. Såg de på Xa på din blogg. NICE!! Han är duktig fotograf.

Puss puss på dig med. Helgen var helt ljuvlig.