söndag 10 maj 2009

Avlivade fel kisse

Jag hade nog suttit bakom lås och bom om denna veterinär nattat en av mina kissar av misstag.

Tydligen skyller han på att tiden egentligen varit bokad för avlivning, men man kollar väl ändå, särskilt när åtgärderna man ska utföra är "hyfsat permanenta", att det är rätt patient?

En sådan virrpanna borde inte få arbeta med det han gör längre. Den sorg det skapar att behöva avliva eller att mista ett kärt husdjur är stor nog. Att få sin kisse mer eller mindre mördad eller dräpt av en velpelle till veterinär måste ju göra mer än mänskligt ont. Hur ska han ersätta familjen denna förlust han orsakat?

4 kommentarer:

PrincessGaia sa...

Det hade blivit oops jag avlivade veterinären om det var mitt husdjur som nån tatt livet av utam mitt medgivande.
*morrar dovt* vilken idiot

Sabine sa...

Det sjuka är ju att han själv tycker att hans ålder är irrelevant och tänker fortsätta jobba, yrkesförbud SNARAST är det enda rätta, klart som korvspad att hans ålder gör honom förvirrad. Usch för dessa människor. Håller med PrincessGaia, veterinären hade haft mer än en avslutad karriär att oroa sig för om han avlivat min katt av misstag..

Callisto Nightshade sa...

Precis. Ojdå, jag slant med förskäraren när jag skulle lämna rummet...

Björn sa...

Jag håller med er, tänk om det hade varit min Junior som hade råkar ut för det där. Hemska tanke.
Men varför gjorde han det? Ren virrighet kanske, men tänk om han gjorde det på grund av en plötslig vilja att döda? En psykopat. Tur i oturen för kattägaren att hon hade en katt emellan sig och mördaren...
Och vad föreskriver lagen för straff? Jo, sakskada --> skadestånd på ca 1000 kr. Det kan man kalla upprättelse det. Eller inte alls.