tisdag 24 februari 2009

Rosings pinsamma dejting-jippo

Nu vill Linda Rosing hitta kärleken. Så hon har fått ihop ett dejtingprogram där hon ska testa olika aspiranter av hankön inför eventuell partillvaro. Intet ont om sökandet efter kärlek, men när jag läste att gallringen från 50 till 8 aspiranter innehållit bland annat striptease så höll jag på att ramla baklänges i stolen. Dels så undrar jag vad det momentet säger om en tänkt partner. Och så undrar jag varför det är okej att Linda ber 50 snubbar strippa i rutan.

Om den som sökt kärleken varit en man och han hade bett 50 kvinnor strippa hade ingen TV-kanal kunnat sända det utan att det blivit folkstorm. Ingen kanal hade vågat sända det. Men Linda kan. För att hon är kvinna. Men det är inte lite snett. Och det säger en del om att hennes kriterier för en perfekt man i hennes liv fortfarande kommer att föra henne lika rätt som en orienterare med ett helsvart ark istället för karta i handen.

Förnedrings-TV dog inte ut med doku-såporna. Nu är det doku-hångel med allas vår riks-blondin Linda Rosing som gäller. Tack och lov måste man inte titta på spektaklet.

Inga kommentarer: